1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to footer

Hvorfor møtes på Solstrand?

Solstrand ligger kun 30 km sør for Bergen sentrum og Bergen Lufthavn (Flesland) med direkte flyvninger hele året til København, Amsterdam og London.  Hotellets beliggenhet ved fjorden utenfor bysentrum gjør hotellet til et egnet sted for å kombinere selve møtet med sosialt samvær og aktiviteter som båtturer og spa- og velvære.

Hotellets møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 200 deltakere. Totalt har vi 6 plenums saler og 20 velutstyrte grupperom, fordelt over tre separate konferansesentre. De fleste av våre møterom har mye dagslys og utsikt mot fjorden. Vi kan tilby egne selskapslokaler og stuer til måltider i tillegg til restauranten. Solstrand har et profesjonelt team hvor skreddersøm er i fokus og med omsorg og nærhet til gjesten.

Som vertskap for AFF (Administrativt Forsknings Fond v/NHH, www.aff.no) sitt kurs i organisasjon og ledelse, har Solstrand vært i sentrum for norsk lederutvikling siden 1953.  Dette samarbeidet inspirerer oss til stadig å være nysgjerrig på nye løsninger og utviklingsmuligheter.

Velkommen til Solstrand!

Møteforespørsel

Møteforespørsel

Book ditt møte online ved å bruke vårt skjema for møteforespørsler.

Møteforespørsel

360° visning

Besøk vår 360° visning og opplev utsikten over Bjørnefjorden, hagen, spa, møterom og selskapslokale.

Kveldens meny

Kveldens meny

Kjøkkensjefen har til en hver tid kveldens meny klar 14 dager frem i tid.

Spesielle begivenheter

Spesielle begivenheter

Vi har et utvalg av hyggelige selskapslokaler til middag, og stuer til aperitiff og kaffe/avec.

Transport

Transport

For felles transport til og fra Solstrand anbefaler vi vår lokale samarbeidspartner Osbuss.