1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to footer

Velkommen til selskap på Solstrand!

Solstrand har i generasjoner vært vertskap for feiring av spesielle begivenheter som fødselsdager, familiesamlinger, konfirmasjon, barnedåp og bryllup. Vår beliggenhet på en skjermet eiendom ved fjorden samt hyggelige selskapslokaler og stuer gjør at hotellet egner seg utmerket for feiring av spesielle anledninger.

Ønsker dere å invitere til selskap kun med bespisning og ikke med overnatting, er søndagslunsj vårt tilbud til dere. Mer informasjon om søndagslunsj finner du her.

Hotellets selskapslokaler er tilpasset antall gjesterom, og for at våre boende gjester skal få selskapslokaler og stuer til sine selskap samt oppleve en personlig atmosfære må 80% av gjestene i et selskap være overnattingsgjester.

Selskapsmiddag kan finne sted i hotellets restaurant eller i eget selskapslokale. Leie av eget selskapslokale med oppsett av selskapsbord, selskapsoppdekking, blomster og selskapsservitører belastes kr. 100,- per person. Vi er også behjelpelig med å sette opp gavebord, piano, projektor og å foreslå et passende bordoppsett tilpasset antall gjester og selskapslokalet.

Vi kan tilby hyggelige stuer til samling før og etter måltid. Leie av egen stue koster kr 30 per person.


Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud ved å bruke vårt forespørselsskjema for selskap, eller ta kontakt på tlf. 56 57 11 00 (mand-fred. kl 08.-18.00).

Forespørsel om selskap

Forespørsel Selskap

Send oss forespørsel ved å bruke vårt forespørselskjema for selskap.

Selskapsforspørsel

Kveldens meny

Kveldens meny

Kjøkkensjefen har til en hver tid kveldens meny klar 14 dager frem i tid.